MITT BÄSTA SKÖNHETSKNEP

IMG_6562.JPG

Som jag har skrivit tidigare, säkert 4-5 gånger sen jag blev gravid, så får jag allergiska reaktioner då och då i ansiktet utan att veta varför. När jag googlar verkar det vara nässelutslag. När jag känner att det är på väg (lite svullen under ögonen, rödlätt i hyn, små små prickar) så tar jag en allergitablett och gör en lugnande ”ansiktsmask”. Den består bara av en ingrediens – yoghurt! Det är så skönt, kallt och lugnande för huden. I bland blandar jag i aloe Vera gel och pyttelite honung. Det är verkligen lugnande och skönt! Testa om ni behöver lugna en irriterad hy.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..