ON HER WAY..

Hej på er, 

Idag var jag i Sickla med min kompis åt på goda Sally Voltaire och systrar, yum! Jag började vid lunchtid känna av en annorlunda känsla i magen och ryggen och sammandragningarna som jag haft några dagar började göra mer ont. 

Sen gick vi på kalas från 14 och kom hem vid 18 sen dess har det kört på med värkar. 

Klockan är over my bedtime och värkarna är ungefär var 8:e minut gör jä**igt ont när dem kommer men det går att hantera. Tur att jag fortfarande får vila så pass länge emellan (ca 6-7 min) pju! I morgon hoppas jag få träffa lilla C.

Uppdaterar instagram @alexiiak 

Ps jag har ju velat ha namninitialer halsband, hittade på h&m idag. Så fint! 

Kram A

 

  
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..