VÅR ÄLSKLING ÄR HÄR 

IMG_6615.JPG
IMG_6627.JPG

Hej bloggen!

Nu är vår älskling äntligen här. Hon föddes 10.10 på BB Sophia, 3688 gram och 50 cm lång. Värkarna startade i går intensivt vid 22 åkte in klockan 04. Jag ska berätta allt i detalj när jag kan. Vi fick inget rum att stanna det var proppfullt, om vi ville stanna skulle vi sova i ett annat hus. Det ville jag inte så vi åkte hem till mina föräldrar där Naomi var. Så lycklig hon blev när hon fick se hennes syster.

Hon är så fin vår lilla tjej. Förlossningen var ingen dans på rosor men nu är allt glömt ❤️

 1. Jenny skriver:

  Så underbar! Stort grattis till er njut å mys nu..

  1. Tack snälla! Jag njuter varje sekund, helt underbart 🙂

 2. Åhh Stort Stort GRATTIS!! Så söt så man smälter!!!!! KRAMAR!!

  1. Tack snälla!! Helt fantastisk man vill ju ha en sån här liten gos hela tiden haha de växer så fort ❤️ många kramar

 3. annika skriver:

  Men åååh grattis!!!! Så fina!!! Va mkt hår

  1. Hahaha jaaa!! Som syrran 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..