DAG ETT MED NYA FAMILJEMEDLEMMEN 

IMG_6683.JPG
IMG_6681.JPG
IMG_6686.JPG
 👀
Hej på er,  Första natten och dagen med vår nyanlända prinsessa har just passerat. Det känns helt fantastiskt, jag är så kär i henne. Trodde det skulle ta längre tid att, missuppfatta mig rätt, älska det andra barnet men det känns som det är precis tvärt om. När man fick första barnet var allt så nytt så man fokuserade på så mycket runt om kring. Nu vet man exakt hur det är att man verkligen bara kan ligga och titta på henne utan att tänka på någonting annat. Man är trygg i sin roll.

Första natten gick bra, hon vaknade två gånger väldigt snabbt, snuttade lite på bröstet sen somnade om. Amningen fungerar väldigt bra, jag börjar få lite ont i bröstvårtorna men hon äter på för fullt och verkar nöjd.

Det enda ”problemet” är Naomi. Hon har varit ett monster i dag, kaos! Hon skriker, är trotsig, får konstiga utbrott. Känner inte igen henne. Tror dock att det kom lite för mycket folk i dag och hon inte riktigt har fått ”hitta sin plats” i det hela. Man kanske skulle ha låtit henne landa ett par dagar innan det började komma folk.

Förlossningsberättelse kommer så småningom.

Kramar Alexia

 1. emma skriver:

  Så var det för min stora tjej också , tyvärr så håller det i sig lite men det är ju en jätteomställning för dom. Trodde 2 an skulle bli jobbig med nätterna etc, men det var 1an som blev det stora ”problemet”. Man får nog bara rida ur det.. Grattis igen, vist är det magiskt gång nr 2 stor kram

  1. Så känner jag att det kommer bli här också. Naomi brukar sova i sin säng hela natten men inatt skulle hon absolut sova i vår säng. blir lite tight i en 180 säng med alla + Naomi som ligger vågrätt 🙂
   Helt magiskt, kan inte komma ihåg att jag blev så här kär förra gången, vill bara ligga och titta och pussa på henne hela tiden. Hoppas allt går fint med lilla Hedvig också
   Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..