”PUSH GIFT” FRÅN MINA HJÄRTAN

gu2
gu

”Push gift” som det kallas i USA är en fin tradition som växer sig starkare i Sverige. Det är en gåva som mannen ger till kvinnan för att fira födelsen av deras barn. Helt rätt tycker jag, vilken grej vi kvinnor går igenom med hela graviditeten och förlossningen och inte minst efter. Vi får världens finaste gåva i form av barnet men något extra från mannen är en fin gest.

I dag kom pappa hem med ett paket till mig från familjen. Jag blev så glad, väskan är helt perfekt. Jag har velat ha den beiga men Gucci Stockholm fick inte in den utan gick bara att köpa utomlands. Här ligger den nu ändå i beige och väntar på att bli använd, happy!

    1. Tack!! Ja så klart du ska ha det! Heja heja! Vilken grej vi kvinnor går igenom ajaja och efter förlossningen också.. Lycka till!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..