REGN RUSK MEN TREVLIG LUNCH

Hello!
Dagen började med en lunch på Taverna Brillo med snyggingen Michaela Forni. Vi åt en varsin tallrik kalvköttbullar med pasta, yum! Brillo är bäst med barn, vi går ofta dit med Naomi men inte hunnit gå dit med båda tjejerna. väldigt stort och barnvagnsvänligt. Till och med en stor toalett med skötrum. Forni var med på Malou efter 10 idag och pratade om hur strävan efter att vara perfekt kan leda till depression. Ni har väl sett den här sjukt roliga filmen med henne om dagens fåfänga samhälle? Vi lever i dag i ett prestationssamhälle där perfektion är målet. Vad nu perfekt innebär. Det är en viktig fråga, speciellt att prata om bland unga som har kändisar, bloggare och andra profiler som förebilder och inte mår bra om de själva inte ser ut som dem och inte kan leva de liv de lever. Känner ni er nedstämda av det här ibland?

idg
11
Mitt största problem nu när jag ammar är att jag svettas i allt jag sätter på mig, vill helst gå i sommarklänning..

gucci
Jag älskar mitt lack som min kompis Karin gav mig, hon jobbar på H&M och detta kommer från deras nya Beauty serie. Så snygg blå och de sitter bra. Lackade igår och toppade med Seche Vite.

  1. annika skriver:

    Snygg!!!!! Var är västen ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..