MIN LÖRDAG

IMG_9021.JPG

IMG_8997.JPG
IMG_8998.JPG

Hej på er!
Min lördag var så mysig. Började med frukost påWienercafeet som vi älskar! Sen åkte vi hem till svärmor och förberedde en överraskningsfest till mannens farbror. Jag bakade en enorm tårta. Min favorittårta. Sen hade vi fest hela kvällen ☺️

 1. Nina skriver:

  Vilka mysiga och aktiva dagar du har:)! Verkar vara så lätt att ha med lilla C för dig. Är hon en snäll bebis som sällan skriker? Själv har jag en 2-månaders liten kille och är rätt nervös inför besök på caféer mm…:).

  Måste passa på att berömma din blogg – så kul att följa ditt mammaliv! Dina tjejer är bedårande!

  Ha en fin söndag med familjen! Kramar!

  1. Hej tjejen!
   Hehe ja, alla gånger är inte mysiga men jag låter det inte stoppa mig haha. När jag åt lunch häromdagen vaknade hon precis när jag kom fram och var lite gnällig. Ammade ammade men hon var inte riktigt nöjd så jag fick stå och gunga henne. Hon är för det mesta nöjd och lugn när jag är ute med henne. Jag är väldigt lugn även om hon skriker, stressar inte upp mig över det. Det jobbigaste är om vi är ute på kvällen för då brukar hon bli lite gnällig. Är det ditt första barn? När de blir lite större och har mer rutiner, typ 6 månader när man kan ge dem lite annat än tutte tyckte jag det blev lättare på ett sätt. Man kan planera sina dagar efter när de brukar sova äta osv. Nu hänger hon mest med så gör jag det bästa av det. När vi åt sushi förra veckan fick hon världen utbrott och skrev så då gick jag ut till bilen och satte mig och lugnade ner henne. Då var det magen för hon pressade och pressade och till slut bajsade hon. SOm tur var hade vi ätit klart men vi åkte hem för att jag kände det, gör som är bäst för dig. Stressa inte ut och gör massor med saker om du känner att du blir stressad, det är ingen stress.. Jag har lite över energi och gillar att hitta på saker, sen får jag skylla mig själv haha
   Tack för din kommentar och fina komplimanger.
   Stor kram

   1. Nina skriver:

    Tack för ditt utförliga svar – kul och befriande att läsa:)!
    Ja det är mitt första barn, så då är man såklart inte riktigt lika varm i kläderna som med nr 2. Lagom mkt aktiviter är nog sunt – jag är van vid att hitta på mkt saker och tycker det är kul (och viktigt) att ha kvar delar från mitt ”gamla liv” :). Här har vi också en bebis som är gnällig på kvällen, kl 20 sätter han ofta igång sin show hehe.

    1. Ja det är superviktigt att man fortsätter leva någorlunda som vanligt.. Annars tycker man det är tråkigt med barn! Naomi är ju såååå van att vara ute, gå på restaurang och allt vad vi gör och kan verkligen ”uppföra” sig eftersom hon är van. Lagom är bäst!
     Med min stora tjej satte cirkusen igång vid 19 och slutade vid 22-23 tiden varje kväll. Peppar peppar är denna lugnare, då kmr det bara ibland.
     Lycka till ☺️:) kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..