GET THINGS DONE

IMG_9190-0.jpg

I dag skulle det varit inspelning, trodde jag. De hade tagit fel på dag 😉 I morgon är det!
Jag startade dagen med en powerwalk i detta härliga väder. Dock vill inte Corinne sova så länge i sin vagn, hon älskar bilstolen och babysittern men inte vagnen, suck! Jag försökte lägga ner henne säkert 10 gånger men hon vaknar och skriker. Jag gick till Fältöversten och gjorde lite ärenden, tog en amningspaus på Joe & The Juice och blev kär i en kappa. Nu har jag jobbat lite och fått så mycket gjort, känns skönt att ha ”get things done” dagar. Nu ska jag laga raw brownies, håll utkik på bloggen. 
IMG_9212.PNG
Höstvackert..
IMG_9192.JPG
Mina änglar i morse

Alltså kolla in denna magiska kappa från Max Mara som jag hittade på Jackie, 9600 kr var dock saftigt.. In love!

IMG_9188.JPG

  1. Johanna skriver:

    Ville bara säga att det finns babyskydd som passar att sätta i barnvagnen, man tar alltså bort liggdelen och byter ut mot babyskyddet! Perfekt när bebis hatar vagnen men gillar babyskyddet. Kanske inget man använder på en långpromenad ( för bebisens rygg skull) men en shoppingrunda går ju bra ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..