GÄST I ANITHA SCHULMANS SHOW – MOM ENOUGH

IMG_9276.JPG
IMG_9281.JPG
IMG_9278.JPG
IMG_9283.JPG


Hej bloggen!
Idag åkte jag och Corinne till MWM:s kontor för att vara med i Anitha Schulmans show ”Mom Enough”. Så roligt att jag fått äran att vara med och dessutom få diskutera ett så intressant ämne som graviditet. Anitha och sidekicken Manne (sjukt skön kille) kommer att spela in 10 avsnitt med olika intressanta gäster där de tar upp ämnen som väcker mycket uppmärksamhet på nätet. Den andra gästen är  Simon Sköld som ska bli pappa till våren med bokprinsessan Camilla Läckberg. Camilla har 3 barn sen tidigare men det här är Simons första biologiska. För att han är kille anses han vara extremt ung för att få barn medan jag anses vara ung, vad tycker ni? Jag var 25 år när jag blev mamma, är det ungt?
Mom Enough har premiär 29/9

Lina som sminkade mig var fantastiskt duktig, spana in hennes sminkblogg här, massor med bra tips!

  1. Så kul att ni samarbetar. Blir så glad när tjejer stöttar varandra, inte alltid det är så. Killar är ofta bättre på det än vi tjejer. Vill se mer sånt, grymt bra!
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

    1. Verkligen!! Girl power! Tack Vivianne ☺️ trevlig helg! Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..