NO ONE SMELLS LIKE YOU..

 

IMG_9352.JPG
 Här är mina favoritdofter just nu. Hårparfym från Byredo doften Blanche. Bronze goddess till kroppen, som dessutom skimrar så fint. Parfym från Tom Ford i doften Plum Japonais – magisk!

  1. Sofie skriver:

    Hej Alexia,

    Mitt namn är Sofie och jag jobbar med casting för lika varumärken och jag jobbar just nu med en stor casting för ett globalt varumärke som letar barn till deras kommande kampanjer. Då kom jag in på din blogg och såg dina söta barn! Du får gärna kontakta mig om ni är intresserade så kan jag berätta mer!

    Många Hälsningar
    Sofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..