VÄGRAR ATT SOVA..

 

IMG_9406.JPG

Hej hej!

I går var jag så galet trött. Jag var ju på inspelningen där Corinne var med. Hon somnade en snabbis när jag skulle dit, sov kanske 30 min. Sen var hon vaken till 14.45 när jag gick. Hon vaknade sen 15.30 och var vaken till 20.30 – hon sova alltså typ ingenting på hela dagen. Hon kunde inte komma till ro och jag var så trött, ville bara att hon skulle sova en två timmar. Hon ville vara i min famn hela tiden och helst bli gungad. Jag förstår inte varför hon inte vill sova. Man tror ju att hon ska sova hela natten av utmattning men icke.

I dag åkte min man till Paris på jobb och jag och tjejerna åkte hem till mamma och pappa. Vad skulle jag göra utan dem, så glad att jag har en så fina föräldrar. I helgen ska vi åka till landstället medan lägenheten invaderas av målare, spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..