VARFÖR GLÖMMER JAG ALLT? 

IMG_9448.JPG
IMG_9449.JPG

IMG_9485.JPG

I dag är Naomi ledig och vi sov hos mina föräldrar idag. Va skönt det är att bo i villa ibland. Naomi vill åka sparkcykel, då är det bara att öppna dörren och låta henne springa ut. En väldigt befriande känsla. Mina föräldrar bor dessutom på en vändplan så det kör inte alla mycket bilar här.

Vi åkte till Bromma Blocks på morgonen och köpte presenter till Naomi som fyller 3 år på onsdag. Min lilla har blivit så stor. Sen åkte vi och åt lunch och vidare till tygaffären. Ska sy lite saker med mamma i helgen. Corinne gallskrek i 15 min så jag har inte någon riktig koll på om jag fick med mig allt. Jag glömmer precis allt. Igår fick jag böter, idag glömde jag lägga i pengar (ingen böter) glömde låsa bilen som vanligt, glömde koden på kortet igen. Vad är det som gör att man blir så glömsk? Sömnbrist? Suck..

Idag ska vi i alla fall åka till landet, där vilar jag, ända stället där det enda jag behöver fokusera på är att leka med Naomi och mata Corinne. Bästa! Hoppas ni får en magisk helg.

  1. Camilla skriver:

    Känner igen mig i din beskrivning och det är inte enbart sömnbristen. Det mjölkbildande hormonet prolaktin och oxycontin bidrar till dåsigjten.

    1. Det är inte klokt. Jag känner att jag inte kan ta in information så snabbt i hjärnan. Måste lixom tänka flera gånger haha
      Jobbigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..