HÖSTDAG PÅ LANDET

Hej på er,
Vi har haft en skön dag på landet. Jag började med ett litet gympass med Corinne, skämt åsido. Jag hade tänkt att träna lite men sen orkade jag inte. Är trots allt på landet och där ska man ta det lugnt. Vi tog en sväng till Norrtälje där jag köpte det mesta till kalaset nästa helg. Sen gjorde vi isglassar av frukt, har inte sett hur de blev än, spännande. Mamma gjorde maränger till kalaset och en fantastisk kolapaj som ska avnjutas i morgon när mannen kommer hem. Han säger att han har köpt något riktigt fint till mig, spännande! 

landet

Processed with VSCOcam with a5 preset
Nya träningsbyxor som jag köpte på rean HÄR

 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Bra gödslad morbror Hans

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..