ÄNTLIGEN KLIPPT! 

IMG_9772.JPG

Hej på er! Hoppas veckan har börjat bra. Min började fint hos Antonio Axu. Äntligen har jag klippt mig, känns helt fantastiskt. Mitt hår var så slitet och hängde bara som en gammal ledsen gardin. Nu klippte hon upp håret och kapade 5-6 cm. Annars går jag till Sandra på Sturegatan 26, hon är en pärla på att färga men svår att få tid hos. Nu provade jag här och hon var duktig. Det enda negativa var att de inte bjöd på god kaffe och lyxig choklad, gör inte alla salonger det? Ett plus för min andra salong där 😉

Jag har haft så mysiga stunder med Corinne idag, förutom hos frisören där hon var lite knölig. Vi låg säkert två timmar i sängen, hon tittar på mig med sina stora rådjursögon och försöker prata och härma mig, åh jag smälter. Jag burrar med munnen och hon försöker göra likadant, magiskt. Den här gången njuter jag mer av att vara med min bebis. Mys.

Imorgon ska jag på 2 månaders kontroll på Bvc, hämta heliumballonger på ballongverkstan och lite andra ärenden 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..