2 MÅNADER AV REN KÄRLEK 

IMG_9840.JPG
IMG_9841.JPG
IMG_9842.JPG
Jag hann äta innan hon vaknade och var missnöjd..

Hej och hå!
Idag blir Corinne två månader, det är inte klokt vad snabbt tiden går. Nu är allt både lättare och svårare. Lättare eftersom ja känner henne och vet på ett ungefär varför hon gråter osv. Magen är mycket bättre och hon ger så mycket kärlek tillbaka. Svårare för att hon är vaken mer, och jag därför måste underhålla henne på ett annat sätt haha.

Vi var på två månaders kontroll som gick bra, 6060 g väger hon. Efter åt jag lunch med min vän och gick sen tillbaka till Vårdcentralen för att kolla upp mina utslag jag fått igen i ansiktet (om ni vågar kan ni se hur jag ser ut som värst HÄR). Ser förfärligt ut, någonting på landet är jag allergisk mot. Jag ska lämna blodprov på måndag för test. Nu har jag fått en kortisonkräm och tar allergitabletter, det brukar hålla i sig i 2-3 dagar sen är jag normal igen.

Nu ska jag planera inför Naomis lilla frukost i morgon. Jag har varit på Picard fantastisk butik, där jag köpt gosaker som kommer bli perfekt. Ni får se i morgon.

 1. Frida skriver:

  Älskar byxorna med trollsländor som lilla N har! Har du köpt de nyligen? 🙂

  1. Hej,
   Tack, visst är de söta 🙂 De är från Mini Rodini men tyvärr inte från nya kollektionen. Håll koll på bloggen, ska försöka ha lite bloppis med fina bebisplagg.
   🙂 Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..