ORGANISERAT KAOS OCH BRÖDROSTPANNKAKOR

IMG_9916.JPG
IMG_9918.JPG
Brödrostpannkakor, bästa som har hänt sen våtservetterna.

God kväll!

Det har varit full fart hela dagen. Jag åkte till Täby C för att göra lite ärenden, bland annat på ROOM som har flyttar dit. Corinne fick ett utbrott utan dess like när jag hade ungefär 10 minuter hem. Hon skrek så jag trodde hon skulle kräkas. Jag var lugn tills att jag kom in i hissen, tog upp henne, letade efter mina nycklar och insåg att de var borta. Hade fullt med grejer i vagnen slängde ut alla grejer ur mina väskor men inga nycklar, och C skrek som en dåre. DÅ ville jag ta semester från allt 🙁 nycklarna hade ramlat ut i bilen så jag famlade runt med en gallskrikande bebis på axeln men hittade nycklarna och sprang hem till lugnet.

Som inte varade så länge… Vi fick middagsgäster som ville fira N, 5 vuxna blev 10 så det var bara att göra middag till alla 🙂 tur att jag gillar organiserat kaos och improvisation.

Alla berättade deras minnen om leksaker de fått, pappa var 7 år och fick en liten leksaks bil, farmor fick en cykel osv. Då tänker jag va synd att Naomi, och dagens barn, aldrig kommer att komma ihåg vad de får.

Måste tipsa er! Jag var inne på Picard som finns lite här och där. Där köpte jag massor med spännande saker. Vilken pangaffär! Allt i den butiken är fryst, jag köpte mini pain au chocolate, amerikanska pannkakor som man stoppar 30 sekunder i brödrosten, bagels, macarons som vi åt ikväll – supergoda! Vilken räddare, Naomis pannkaksfrukost tog mig mindre än 2 min 🙂 och mamma glömde tårtan hemma så jag slängde fram olika macarons. Så bra! (Karin O – om du läser det här, gå dit!)

  1. Karin skriver:

    Haha! En riktig pang-affär! Har inte handlat där ännu men det hör jag ju att jag måste. 10 poäng!! 🙂 Puss & kram!

    1. Jaaaa en riktig Karin affär! Verkligen 10 poäng! Mini croissant som du fixar i ugn på 10 min alltså bästa! Puss kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..