SUNDAYS

 

  
Dagen började med en frukost, alldeles ensam. Familjen sov och jag passade på att slänga ihop lite scones. Enklaste som finns. För två ”kakor” 4 dl mjöl, 1,5 dl mjölk,  1 krm salt, 0,5 msk bakpulver, 50 g smör. Knåda två bollar, platta till, skär ett kors (inte ända ner) in i ugnen 15 min på 225 g. 

 
Sen träffade vi några vänner på fika på Fabrique. Sen längtade jag hem. Jag älskar söndagar, det är ett speciellt lugn som jag tycker om. Sen äter man oftast goda saker och det är ju fantastiskt. Scones till frukost, pannkakor till lunch, Fabriquebulle till mellanmål och kycking milanese till middag.  
 
  
Fick spontana middagsgäster 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..