FIRAT ELODIE DETAILS 10-ÅRSDAG

I dag träffade jag en vän på lunch, kände mig trött men mannen låg hemma sjuk så jag kände att jag ville få lite luft. Sen kom vi hem för att göra oss iordning för 10-årsfest. Elodie details fyller 10 år i år och det firades med skumpa och ståt i deras fina lokaler i stan. El Taco Truck bjöd på god mat, skön musik sen var det lite snack och modevisning 🙂 Corinne var en ängel, gillar verkligen events tror jag hehe..dessvärre var Naomi hos en kompis så jag var tvungen att hämta henne. Det var kul så länge vi var där. Superfin goodie bag fick man också med finfina saker.  Tack Elodie Details ❤️

  
  
  
  
  Japp! Verkligheten. Att gå på event är kul men man blir hungrig också 🙂 då hittar man en bra plats och tuttar helt enkelt. Det är det bästa med amningen, snabbt, smidigt (inte alltid) och enkelt att tillaga. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..