SKRATT, KÄRLEK MEN SÅ MYCKET SORG

FB53BD93-75FC-4091-933C-E88555F9DDB8.jpg

Vilken magisk dag. Att vakna upp på landet, alla sover, dimman ligger som ett tjockt täcke över sjön. Det är vindstilla. Löven ligger på marken och solen börjar vakna långt där borta. Jag känner sån glädje, att få vakna upp i trygghet med alla jag älskar i samma hus. Att få känna så mycket liv fast det inte är någonting som rör sig utanför fönstret. Huset vaknar, det väcks till liv. Naomi vill plocka äpplen, Corinne vill äta. Det är deras högsta önskan just nu. Jag vill ge dem allt, jag går med Naomi ner till äppelträdet och plockar äpplen. Corinne får följa med, hon ligger på filten och skriker medan jag och Naomi plockar. Det är krispigt och skönt i luften. Kallt men ändå varmt. Grannen eldar, jag älskar den doften.

Nu doftar det äppelkaka i huset, barnen sover. Jag är världens lyckligaste. Men jag känner sån sorg. Hur ska jag kunna skydda mina barn mot ondskan i den här världen. Jag vill ta alla jag älskar under mina vingar och fly. Fly till en plats där ingen ondska kan nå oss. Vad händer med världen där ute? Den ondskan som vi i Sverige tidigare inte varit rädda för har nu kommit. Jag är rädd, rädd för att fött barn till den här världen som verkar ha glömt bort vad kärlek och omtanke är. Låt det ta slut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..