SPAKVÄLL

God kväll!
Vi kom hem från landet och direkt började fixa hemma. Jag känner mig trött för Corinne är så förkyld så hon har svårt att andas när hon sover. Hon vaknar hela tiden och är ledsen. Då vill hon amma så håller vi på så.

När Corinne somnade tog jag ett långt, varmt bad, tände ljus och satte på musik. Försökte att inte tänka på någonting och bara njöt av lugnet. Jag använde mina Spa of the world produkter från Body Shop. De känns lyxiga. Annars gillar jag Rituals produkter. I ansiktet hade jag en mask från Maria Åkerberg. Det var så fantastiskt skönt att bara ta hand om mig själv. Jag måste bli bättre på det. Speciellt nu när det är mörkt och kallt vill jag tända ljus och mysa.

Några tips för ett mysigt hemmaspa: 
1. Stäng av mobilen och koppla bort så mycket du kan.
2. Tänd ljus, gärna med någon avkopplande doft.
3. Ta fram rena handdukar
4. Lägg på en ansiktsmask (grym) och lägg dig i ett bad med mjukgörande produkter, t.ex. den här. Droppa gärna i lite mjukgörande olja.
5. Gör en hårinpackning.
6. Skubba kroppen med en bra kroppspeeling. T.ex den här.
6. Smörj in kroppen med din favorit lotion.
7. Glöm inte dina fötter. Skrubba, skrubba och smörj in.
8. Om du orkar, måla naglarna och smörj in dem med nagelolja.
9. Gå och lägg dig i sängen med nybäddade rena lakan.
10. Köp lite bättre och kanske dyrare produkter som du plockar fram och unnar dig bara för de hemmaspa kvällarna. Då blir dem lite speciella och håller länge. Om du vill ha det extra lyxigt, ta med ett glas av favoritdrycken in i badrummet 😉

spa
Bild: pinterest

  1. Håller helt med om att stäng av mobilen borde stå överst på listan. Den kommer ofta i vägen för att mnuta, umgås, slappna av.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

    1. Den är alltid i vägen för avkoppling tyvärr.. alltid uppkopplad, måste mobil detoxa 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..