VEGETARISK VECKA 

Hej på er!

I dag var jag inne på kontoret (där familjeliv, devote, rodeo mf sitter). Det är så kul att komma in och träffa alla härliga människor. Jag hade lite småsaker att fixa sen åt jag lunch med en vän på Pascal – Jordärtkockssoppa och en grillad macka med portobellosvamp, chilimajo och ost, magiskt! Jag försöker äta vegetariskt (+fisk). Tycker är det finns så otroligt god veggo mat och jag vet att det är bättre för oss att konsumera mindre kött. I går gjorde jag en Sallad med linser, squash, morötter, körsbärstomater, fetaost och stekt halloumi. Idag gör jag squshbiffar med parmesan och persilja, mums! Den här veckan ska jag bara äta vegetariskt men sen kommer jag äta fisk och ibland kyckling och ibland kött. Får se hur magen mår 🙂

Jag hämtade mitt paket från Nelly idag vill visa alla söta klänningar men tänker att ni får se dem på i Dubai 😉

BB4906FE-094D-4C3C-A950-DCC2F4100D36.jpg
2103A7AD-CB74-441F-A95C-61BDC7E5C6BB.jpg
13C70E31-AECF-4083-9D0C-9EAF46CC4098.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..