CASTING OCH MYSIG LUNCHDEJT 

 Hej på er!

Igår var jag hemma hos mina föräldrar hela dagen och gick igenom kartonger från min gamla lägenhet sen 3 år tillbaka. Jag kände mig som de där knäppisarna i det där programmet där de köper folks förråd (som jag gillar att kolla på). Jag visste inte vad jag kunde hitta och blev både glad och avskräckt av det jag hittade haha.

I dag var jag på casting för en reklamfilm. Corinne vaknade precis när jag skulle ner och provfilmade så hon fick följa med in och titta på. Det gick ok, det svåraste var att jag hade tränat in ett manus som jag sen skulle stryka och hitta på ett nytt.

Sen åt jag lunch med Malin utomhus (!) på RAW så god friterad lax med chilimajonäs. Vi pratade om allt mellan himmel och jord men mest om injektioner. Jag vill göra sån fuktboost, vital som man sprutar under huden. Är torr och behöver lyster. Har någon testat det?

D21B56E2-3CCD-4208-9C3C-6959033763F6.jpg
49BCE4E6-6C08-4F24-A67F-EFF2C9649CBF.jpg
B83B4DA7-6E70-4DFD-AD6B-CFFB97E569D5.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..