FÖRSTA SMAKPORTIONEN 

Hej härliga ni!

I morse gav jag Corinne första smakportionen, hon fick två- tre skedar med gröt och päronpure. Jag tänkte bara låta henne slicka lite men hon var så glad i maten så hon gapade som en liten pippi fågel. Kul!

I dag gick jag in till MOOD gallerian och köpte presenter till vänner och släkten i Dubai. Jag köpte bland annat ett så fint set med armband och örhängen från Lily & Rose. Så fina smycken till bra priser.

Sen åt jag lunch på Pascal med min kära vän. Alltid lika gott som ni förstår eftersom jag alltid är där haha.

Nu måste jag verkligen börja packa men jag orkar inte. Känner att jag inte vet vart jag ska börja. Så klart fyller min karl år på torsdag, dagen innan vi åker så den dagen går bort. I morgon gäller det 😉

5AE481BC-1606-495F-8A83-9D35C6D6BAE6.jpg
F55D40EF-8A2B-4230-B787-3750A3F57680.jpg
IMG_0302.JPG

  1. Kul att hon gillade maten! Ska ge Meja snart också.. Är galet taggad för det haha =)

    1. ja, så skönt att slippa tutta hela tiden haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..