NÄR BARNEN BÖRJAR REAGERA PÅ DET SVÅRA SOM HÄNDER..

Min gulliga kollega Malin mailade mig igår om hur hennes lilla tjej reagerat på det tragiska som hänt i Paris. Samtidigt pratade de om det här på TV4 morgon – hur man pratar med barnen om terrorism och all denna ondska. Så här skrev Malin till mig, kolla gärna på Isabelles film. Va smarta de är fast de är så små. 

Vi har haft en bra helg men så klart präglad av det tråkiga som hänt i Paris. Isabelle, min äldsta dotter, är för gammal för att dölja sådant för. Men hur förklarar man för en åttaåring att människor beter sig så? Det är inte lätt… 

Jag försökte berätta lite om hur världen fungerar och ser ut. Då Isabelle blev så himla ledsen och stängde in sig på sitt rum. När hon kom ut hade hon målat ett peace-märke på kinden och skrivit en text och hon bad mig filma är hon läste upp den. Det var en text till alla barn på jorden, att de måste hjälpas åt för att världen ska bli bra igen…. Så himla fint! Trodde inte att hon var så klok. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..