ANSIKTSMASK SOM RENSAR 

Jag vet inte vad som är fel på min hy. Den senaste veckan har ja varit röd, huden har ömmat och kliat. Jag fick mina provsvar från min läkare efter att jag gjort allergitester, de visade negativt på allt jag provade. Men någonting är det jag reagerar mot.

Jag vill i alla fall tipsa om en av mina favoritmasker. Den kommer från Origins och heter Clear improvements. Den rensar huden på djupet och öppnar upp porerna. Jag gillar inte när porerna är stora och syns, den här får verkligen bort det. Den tar bort bakterier och orenheter som täpper till porerna med aktivt kol. Jag försöker använda den en gång i veckan för att ta bort alla döda hudceller. Nu behövde jag få bort gammal hy så jag kan bli brun och fin på semester 🙂
Pris: 295 kr på t.ex. Åhlens. 

5760818C-B24D-4BCC-BC00-046381007315.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..