TEXAS CHILI 

I dag sprang jag ut i regnet med Corinne för att få lite avbrott i packandet. Jag gick till Stureplan för att kika på Calzedonia efter en bikini. Dessvärre var utbudet katastrof, en pytteliten låda hittade hon med 4-5 svarta bikinis. Det fick duga eftersom jag insåg att mina amningstuttar inte ens rymde 1/3 av mina bikinis. 

Sen hem igen och packa när jag fick för C. Samtidigt skulle jag förbereda middag inför kvällen. Mannen fyller ju år så vi väntade gäster. Jag gjorde en Texas chili gryta som ärså enkel men värkar svår pga alla ingredienser. Man bryner egentligen bara på kött och kryddor, häller på öl sen låter den koka i 4-5 H tills köttet faller isär. Jag serverade med tortillabröd, guacamole, sallad, tacochips, gräddfil och lite annat. Receptet jag gick efter hittar du HÄR, så himla smarrigt. Sen gjorde jag en äpple och plommonpaj till efterrätt. 

Ses i Dubai, kram A  

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..