KNEPET NÄR DU KÄNNER DIG TRÖTT I MÖRKRET

Här har ni svaret. MIn kompis tipsade mig om nässelpulver för ett par månader sen, och båda vi känner stor skillnad. Nässelpulver är rikt på vitaminer, mineraler, järn, kalcium, järn, klorofyll och kalcium. Nässlan rengör bindväven (kroppens soptipp) och ökar på så vis rörligheten. Kan reducera högt mensflöde samt värk och stimulera hela mag-tarmkanalen till en stabilare och jämnare funktion. Brännässla – en utmärkt multivitamin-mineral-vitalämnesväxt som sedan urminnes tider använts inom läkekonsten. Utmärkt till både djur och människor. Den har en mycket blodrenande effekt och är ett allmänt stärkande medel för hela kroppen. De basgörande bladen med dess kisel ”hår” är främst använda till att driva överflödig urinsyra, mjölksyra samt fosforsyra ur försurade kroppar.

* Nässlor innehåller cirka sjuttio vitala ämnen!
* Några av alla vitaminer och mineraler i nässelpulver
* Vitamin A, B1, B5, C, E, D, F, K och P, klorofyll, kiselsyra, järn, kalcium, folsyra, aminosyror, magnesium, myrsyra, folacin, xantofyll, histamin, serotonin, acetylkolin, glykosider, karotin, flavonoider, mangan, kalk, fosfor, natrium, koppar, kisel, kalcium, serotonin, acetylkolin, mangan, krom och zink i lättupptagliga former.

De mest välgörande vitaminerna och mineralerna och hur de hjälper
A-vitamin för ögats funktioner, koncentration av syre i celler, fosterutvekling, mot infektioner och allergiska reaktioner. Brist kan bl.a. leda till oren hy och inflammation i huden.

Vitamin B1 (tiamin) och B5 (patotensyra) hjälper till med förbränningen av kolhydrater och omsättning av kroppens lagrade energi .

D-vitamin är viktigt för muskelfunktion, nerv- och körtelsystem. De reglera metabolismen, så näringsämnen, vitaminer, mineraler och läkemedel tas upp, omvandlas, och bryts ner i kroppen.

K-vitamin är viktigt för benbildning, immunförsvaret och blodkärl. Det balanserar också blodets koaguleringsnivåer.

Magnesium, zink och kalcium hjälper kroppen att reglera blodtryck, ämnesomsättningen, ögon, hud, hår, naglar, hjärnan, lever, benvävnad, tänder och njurar. Fler än 70 enzymer i kroppen är beroende av zink för att fungera.

Seratonin är bra för sömnen, acetylkolin hjälper det centrala nervsystemet.

Särskilt rikt på alla B-vitaminer som gör underverk för huden.
Blodrenande och infektionshämmande.
Verkar basiskt – avsyrande på kroppen.

Dosering:
Blanda ut 1-2 tsk per dag i musli, gröt eller nerrört i lite juice eller vatten.

eko nassel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..