FÖDELSEDAGSBRUNCH PÅ ZUMA DUBAI

I dag vaknade vi, åt en god frukost och badade en stund vid havet. Hotellet är underbart. Om ni ska till Dubai rekommenderar jag Westin. Med barn är det fantastiskt, vid frukosten finns en stor lekarna med bollhav så de kan leka medan man äter i lugn och ro, och det gillar man ju 😉 

Sen åt vi födelsedagsbrunch för min svägerska som fyllde år på ZUMA. Helt otroligt asiatisk fusion. Min favorit var stekta dumlings med hummer, en kokt spenat med någon jordnötsmajonäs och majsen. 

Det kostar mycket att äta där så gå bara dit om ni älskar asiatiskt och vill och kan spendera minst 1000 kr per person för en lunch (läs: inte värt pengarna). Desserten däremot var ett konstverk med chokladfondant, olika glassar, kakor, choklad, allt möjligt smarrigt på ett långt fat, yummie!

Efter åkte vi till marinan och strosade omkring. Marinan är mysigt med barn, de kan springa omkring, titta på båtar och leka vid fontänerna. Vi tog lite te och vattenpipa och njöt av det fantastiska vädret.

  

  
 
  

 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..