DUBAI MALL MED FISKAR OCH PINGVINER

Vi började som vanligt dagen med en magisk frukost. Det finns allt allt allt på den här buffén. Jag tar alltid samma ändå. Yoghurt med massor med olika nötter och färsk frukt, omelett, en crepes med nutella och kaffe. Bästa starten på dagen 😉
Sen hängde vi på stranden till 15-tiden, då åkte vi till Dubai mall och kollade lite. Jag älskar Potterybarn, där beställde jag en julstrumpa med Corinnes namn eftersom vi andra har en därifrån. Sen åt vi på en av mina favoritrestauranger här, Cheesecake factory, namnet är lite förvirrande för de har så klart cheesecake som inte är av denna värld, men de har magisk mat. Allt du beställer är så gott! Innan vi åkte hem tittade vi på vattenshowen, den går var 30-minut utanför entrén till mallen, helt magiskt varje gång.. Ett tips är att gå kolla på pingviner längst upp i Dubai mall, så söta att man svimmar!

 

 

Nutella heaven hittar ni i Eataly i Dubai mall…


men mamma det ärrrrrr rätt storlek…

Här kan man gå med kidsen i timmar…Så vackert detta vattenfall i Dubai Mall..

Barnpoolen på hotellet har en minivattenrutchkana där hon springer upp och ner upp och ner.. När hon har tröttnat på den finns det Pinguins club som är som ett mindre lekland utomhus och inomhus. I morgon ska hon på simskola 😉 

 1. Eileml skriver:

  Och hur lång är din man?

 2. Nea skriver:

  Hur lång är du? Och hur lång är din man? 🙂
  Tycker du längden spelar roll i ett förhållande om tjejen skulle vara lite längre?

  1. Hej Nea!
   Jag är 175 cm mannen 184 🙂 när jag har höga skor är vi typ exakt lika långa..
   Nja jag skulle nog inte vilja ha en man som var mycket kortare än mig men det är mest för jag känner mig så stor då, jag är ju ganska lång så det är vanligt att jag är lika lång som killar..
   Om jag får välja är killen längre 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..