LINDEX HOME COLLECTION

 

 

I början av 2016 fortsätter Lindex att utöka sitt fantastiska babysortiment med inredningsaccessoarer för barnrummet! Mjuka bäddset, fina förvaringsaskar, pompoms och posters i härliga pasteller når butikerna och online vecka 2 2016.

Neutrala och klassiska färger, möter sagolika mönster som passar perfekt till de allra minstas rum. Små nallar och stickade filtar ingår också i sortimentet. Kollektionen är precis som hela babysortimentet 100% ekologisk.

Lindex samarbete med WaterAid fortsätter även nästa år, där 10% av försäljningspriset på utvalda små set med body och byxor går till WaterAid för att förbättra vattentillgången, hygienen och saniteten i världens fattigaste samhällen. 

babylindex

 1. Emelie skriver:

  Hej!

  Jag åker med min sambo och vår 3-åring till Dubai i januari. Vet du hur vädret är då? Vad ska man paca för kläder? 🙂 På nätet står det ju så olika, typ 23 grader och sol vs 33 grader och sol. Vi ska bo på Waldorf Astoria på palmen och jag skulle gärna ta emot fler tips om tex. restauranger och barnvänliga aktiviteter. Just restauranger och caféer som har lekhörna och är barnanpassade är ju det mest suveräna! Tänkte också passa på och höra om ni vaccinerat barnen särskilt för era resor?

  Stort tack på förhand!

  1. Hej!
   åh ni kommer att ha det underbart..
   Vädret är som det är nu ungefär.. kanske en aning svalare. Jag har varit här i januari också men jag tycker att det är skönt.
   Packa sommarkläder men på kvällarna är det skönt med en kofta. Jeans funkar också. Min minsta 3,5 mån har en kortärmad body med leggings på morgnarna och kvällarna.
   Vi har inte vaccinerat dem något extra, Corinne (minstingen) har fått första vaccinet. Jag har skrivit lite dubai tips här: http://www.familjeliv.se/blogg/alexia/tag/dubai/
   Atlantis har hur mycket roligt som helst att göra. Missa inte mina mattips Cheesecakefactory och PG Chang är måsten (ät dynamite shrimps). Det är trevligt att promenera med barn i marinan, där brukar ungarna springa omkring. JBR walk har mycket restauranger.
   Håll koll på bloggen nu när jag är här så hoppas jag att du får lite tips,
   Varm hälsning
   Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..