BALENCIAGA OCH SPICE EMPORIUM 

Efter jag hade varit på spa idag gick vi en stund till poolen så Naomi kunde bada av lite energi 😉 Sen åkte vi till Mall of the Emerates. Jag gillar faktiskt den mallen bättre än Dubai mall. Den är lite mindre men väldigt bra affärer. Dubai mall är så stor så det känns som man bara går runt runt men aldrig hittar vart man ska.
Jag hittade en Balenciagaväska som jag blev kär i, har alltid gillat deras väskor men aldrig köpt någon. Nu stod jag där och tyckte höstfärgerna var så fina (tyvärr tog jag en dålig bild så man ser inte färgerna riktigt). En laxrosa (som jag gillade bäst) men jag har min beiga väska som är liknade färg så jag funderar på en grå. Sen kunde jag inte bestämma mig om jag skulle ha en stor eller liten, så det blev lite betänketid på den!

Annars shoppade vi loss på The one som är min favorit inredningsaffär (synd att den stängde i Stockholm). Vi köpte två stora lampor, 6 kuddfodral, en vas och ett supermysig pälsfilt. Fråga inte hur vi tänkte men vi ska få hem det på något sätt, jag är envis! Till mig hittade jag en fantastisk kofta som jag ska visa er på, och ett par skor 😍 nu ska jag inte handla mer förutom kanske väskan. Den här staden suger ur pengar hehe!

  

Bara att gå runt och titta på alla skyltningar är ett nöje i sig..

Vi åt middag på Spice Emporium som är thailändsk mat. Man beställer smårätter (som inte var så små, vi tog 4 mat och 1 dessert) och delar på allt, jag älskar när man delar och allt var supergott!


Gick i mallen med höga klackar så jag fick gå in på supermarket och köpa ett par flip flop. Kvinnorna här är så stiliga så man känner sig nerdressad när man har sina vanliga ”sköna” kläder..  

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..