DE VINNER SINA KÖRKORT PÅ LOTTO! 

Hej på er!

Vi har det så bra. Åh vill inte åka hem till kylan, älskar värmen, att barnen kan ha på sig en enkel klänning och slippa klä på dem varma jackor. I går var en kaoseftermiddag dock.

Mannen hade lite möten så jag och tjejerna var på stranden till 15-tiden, då det var regn i luften och spöregn på andra sidan stan. Vi tog en taxi till downtown för att möta upp honom och gå kolla lite lampor hem. Trafiken var så sjuk så vi satt i taxin 1 timma och 40 minuter, panik! Det känns som de vinner sina körkort på lotto här, så dåligt kör dem! Byter fil till höger och vänster, parkerar på motorvägen, blinkar inte.. osv.. Sen när vi skulle hem var trafiken lika tjock så vi fick ställa bilen på en parkering och gå till en restaurang i närheten. Vid 21 testade vi igen men fick stå i kö 40 minuter till innan vi lyckades ta oss ut på motorvägen.
Annars är det toppen, vi tar det lugnt och njuter av varje sekund. Hoppas ni har det bra hemma också, men jag längtar inte hem just nu..hihi..

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..