HEAVENLY SPA – NÄR DET REGNAR I DUBAI

I dag var det molnigt när vi steg upp men det brukar alltid spricka upp. Vi gick ner till frukosten medan M gick till gymmet. När han kom ner senare till frukosten hade han bokat massage till mig på hotellets spa, Heavenly spa. Jag blev så lycklig, jag älskar ju att få olika behandlingar, vem gör inte det (jo jag har faktiskt en kompis som inte gillar spa – skummis). Så mysigt och skönt att få egentid och massagen var den bästa jag någonsin fått, magiskt! Hon var som en liten vessla som till och med klättrade upp och ner på mig och gick på något sätt med sina knän, sen tryckte hon på olika punkter på fötterna och händerna och avslutade med en lång huvudmassage, FANTASTISKT!

Sen när jag traskade från spat mötte mannen mig med en tokarg Corinne, haha slut på lugnet. Hon var trött och hungrig. Just nu äter vi lunch vid poolen, vädret är lite molnigt. Sen ska vi till Mall of Emerates.

Love A

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..