BEACH OCH BURGER JOINT 

Hola!

Vi hänger på stranden och tar en eftermiddagslur när det passar Corinne.  I går efter stranden åkte vi till City Walk som är ett långt promenadstråk med restauranger nära downtown. De bygger så galet mycket där för den här walken ska gå ända till Dubai mall. Vi åt på Burger Joint som finns i New York. Vi gick dit i April när vi var i NY men kön är brutal varje dag där. Nu fick vi prova det i Dubai istället, kanske inte samma burgare, ingen aning men god var den. Inte så där fettig som burgare kan vara. Mums! Sen satt vi och drack te och rökte vattenpipa. Vädret är magiskt, 28 grader på kvällen men torr frisk luft. Love it!
I dag ska på Bubbalicious brunch!! Kram A

IMG_1131.JPG
IMG_1213.JPG
IMG_1183.JPG
IMG_1194.JPG

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..