TOMTEN, FÖR MYCKET MAT OCH DANS RUNT ELDEN..

Hej bloggen! 

Nu har barnen lagt sig efter en galet intensiv dag. Men gud va mysig julen är med barn. Deras ögon glittrar av glädje när de får slita upp alla paket, äta godis hela dagen och leka med alla deras nya saker.

Tomten kom hit med lite presenter men  Naomi var så rädd och C var ledsen. Corinne gråter nästan aldrig, det kan gå flera dagar utan att jag hör henne gråta men just när tomten kom var hon så ledsen så jag missade allt. 

Nu på kvällen har vi gjort en eld i en liten eldstad vid vårt hus och dansat runt elden, med massa gluewine och gott. Annars känns det mest som att jag har ätit idag. Känner mig som en uppsvälld ballong som snart måste rulla ner i sängen. 

Jag är så lycklig för mina barn som växer upp i en trygg familj med mycket kärlek, en självklarhet för mig. Men så är det ju inte för alla, jag blir ledsen när jag tänker på att barn har det så fruktansvärt dåligt just nu, sitter rädda för att deras föräldrar har druckit för mycket, inte har fått någon mat just i dag, inte har en varm trygg säng, eller kanske ska ut med en gummibåt på osäkert vatten. 

Men nu ska vi njuta av en mysig tid med våra nära och kära. Ta hand om varandra och om dem som behöver dig lite extra. Uppskatta hur bra vi har det. 

God jul, kram A 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..