I DAG FIRAR MITT ANDRA JAG JUL..

Hej på er! 

I dag firar vi jul igen, med min grekiska sida. Min pappa är från Grekland och där firar man 25 december. Vi åt fantastisk kalkon och annat smartigt som pappa lagat. Sen spelade vi julklappsspelet som ingen orkade igår, gud så vi skrattade. Jag blir helt tokig när man tävlar om något, går all in! Mycket skratt. Men sen åkte vi hem, jag älskar verkligen mitt hem kom jag på efter fyra nätter på landet. Vi har haft så mysigt där men det blir så intensivt med alla människor. Sen känner jag mig trött på att äta äta äta… Längtar tillbaka till rutiner 🙂 härligt!

I morgon ska jag visa vad jag fick av min kära man… Sååå fint! 

 


 

Nu dricker jag en kopp te med min nya kanna som jag fick från svärmor. Älskar den! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..