DEJTNIGHT PÅ STAN BLEV VIN I SOFFAN 

Hej på er, 

I går skulle jag och mannen ut en liten sväng på stan. Vi hade planerat att gå ut och äta och ta några drinkar. Jag fixade mig och stressade. När jag äntligen var klar och C hade somnat ringde vår barnvakt och hade kräkts, buuuh va snopet. Men men, vi gjorde en supergod middag hemma och delade på en flaska vin. Sen låg vi i en varsin soffa och såg Will Smiths nya film Concussion, sjukt bra, Will är min favoritskådis. 

 


I morse fick jag ett ryck och ville kolla rean på Zara så vi åkte till Mall of Scandinavia när de öppnade. Jag köpte en kofta på COS och jeans och topp på zara plus kläder till barnen.

Nu får vi strax gäster. Mannen fixar persisk mat och jag ska göra smördegsäppelknyten och servera med vaniljglass till efterrätt 😉 Håll utkik efter receptet här snart…


  

Till Naomi från Zara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..