LASERBEHANDLING NR 3 OCH KOKOSBOLLAR

Hej på er,

I dag var jag på min tredje laserbehandling. Resultatet är otroligt bra för att bara ha gjort två tidigare behandlingar. Läs mer om dem och resultatet hittills i länkarna längre ner. HÄR gör jag mina behandlingar. 

Efter åkte jag med kidsen och åt lunch med min man. Sen kom min kompis Malin och hennes lilla Alvar hit en stund och Naomi bakade kokosbollar (läs harpluttar). Efter träffade vi farfar och Naomi fick en Frozenpäls i julklapp, lycka! 

Kokosbollarna blev riktigt goda så nu har man satt i sig tre såna med te och ska se en film. Mysig kväll på er! 

 

  

  
  

Läs också;

Hårborttagning med laser 

Hårborttagning med laser omgång två 

Resultatet av två laserbehandlingar 

 

  1. N skriver:

    Älskar hur du klär dina barn, tummen upp!

  2. Tror du skrev om den tidigare, men var kommer mattan Corinne ligger pa?

    1. Min man har beställt mattorna via en leverantör. Han jobbar med inredning .. Har fortfarande inte lyckats hitta vad märket heter men han ska kolla det när han är tillbaka på jobbet. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..