CAKEPOPS AV MIN TOTALT MISSLYCKADE TÅRTA..

I dag skulle jag baka min födelsedagstårta till i morgon. En devil’s chocolate cake, så himla smarrigt tänkte jag. En trevåningsgrej med två olika fyllningar. När jag ska ta ut den ur ugnen, brände jag mig och tappade hela kakan (bottnarna) upp och ner rakt ner i golvet, f*n! Sen kunde jag inte göra om den eftersom jag inte hade ingredienser. Jag tog upp det jag kunde som inte hade nuddat golvet (kanske lite ofräscht men men) av detta som nu var som en sockerkaka gjorde jag cakepops.

Cakepops är världens bästa sötsak när man har muffins eller sockerkaka över eller som jag, gör en misslyckad tårtbotten.
CAKEPOPS
1. Smula sönder det du har t.ex sockerkakan.
2. Blanda i cirka 150- 200 gram Philadelphiaost.
3. Rulla till bollar.
4. Smält choklad i vattenbad.
5. 
Ta en klubbpinne (som du kan köpa på t.ex panduro) och doppa ca 1 cm i chokladen och tryck i din boll. Låt stelna en stund.
6. Ta sen din pinne och doppa hela bollen i choklad, lägg på ett bakplåtspapper och strö över strössel eller vad du vill pimpa den med.

Bilder på det färdiga resultatet kommer under morgondagen 🙂
xoxo /A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..