GOTT NYTT ÅR TILL ER

Jag vill önska er alla ett fantastiskt nytt år mina fina läsare. Ni ger mig väldigt mycket energi och glädje och era hjärtliga kommentarer gör allt jobb med bloggen värt det hundra gånger om. 

Nu har jag haft första gänget över som firat min födelsedag och snart kommer nästa och firar nyår. I morgon kommer en bildbomb. Här kommer resultatet av den misslyckade tårtan. Fantastiskt goda blev dem och väldigt söta, perfekt till ett glas champagne ikväll! 

Kärlek till er, 

Alexia  

  1. X skriver:

    Ser gott och inspirerande ut

  2. Sofie skriver:

    Så fint!
    Vart har du köpt ljuslådan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..