VAD HÄNDE SEN…?

Hej på er, 
Jag tänkte sammanställa ett par frågor som jag ofta får och har lovat att återkomma med svar om.

Är du lika nöjd med dina ögonbryn nu som direkt efter din att du gjort taffy (kosmetisk pigmentering)?
Jag är ganska nöjd med mina ögonbryn Jag tycker de är lite mörka fortfarande. När jag ser bilderna blir jag väldigt nöjd dock. Hade glömt att mina ögonbryn var så fula innan. Färgen har suttit riktigt bra på mig. Flera mina vänner har förlorat mycket av färgen efter ett par månader. Det jag stör mig mest på är att färgen är så mörk och ser lite grötig ut samt att det är för mörkt fram, ett ”vanligt” ögonbryn är ju ljusare fram och blir mörkare och mörkare. Så är inte mina 🙁 Läs inlägget HÄR)

taffy
Hur känner du nu efter 3 behandlingar med hårborttagning med laser?
Jag är så nöjd.

Håret på benen är helt borta. Under armarna och bikinilinjen har jag fläckar kvar men mycket bättre än innan. (Läs inlägget HÄR)

Vilka produkter använder du dagligen i ansiktet?
Dag-och nattkräm från Avené (ett längre inlägg om detta kommer).

 1. Camilla skriver:

  Fy vad tråkigt! Det är inte billigt heller. Måste nästan få höra av flera vad dom tycker om sina ögonbryn. Jag har mörka ögonbryn, har tid hos g nail 28 mars. Ska kolla upp vad fler tycker, hade sett fem emot det men om många varit missnöjda blir man ju lite tveksam. Tydligen så spelar det roll om man har fet hy eller inte, torr hy är det bästa för att dom ska hålla länge 🙂

 2. Emme skriver:

  Jag gjorde mina ögonbryn hos gnails för ungefär 2-3 veckor sedan, och de har bleknat MASSOR. Jag måste fylla i mina eftersom det är så stor skillnad på det som sitter på huden och de riktiga hårstråna.. det är INTE värt det dessvärre 🙁 även om jag var väldigt nöjd i början.

  1. Gud va tråkigt! Exakt så känner mina vänner! Jag ska svara så den andra tjejen som frågade ser det här… Jag känner nästan att mitt har ”klumpat” ihop sig så det ser geggigt ut 🙁

 3. Camilla skriver:

  Hej! Jag har en tid inbokad för ögonbrynen till slutet av Mars, jag vill verkligen men är lite nojjig att det inte ska vara värt pengarna. Vad gör man om det liksom bleknar fort? Men du tyckte att dina blivit för mörka? Du fyller inte i ögonbrynen alls efter du varit hos g nails? 🙂

  1. Ja, det är det som ät svårt att veta. Mina vänners har bleknat snabbt och måste fylla i. Mina är lite grötiga men jag är nöjdare nu är innan. De har bleknat lite vilket är skönt.. Är du blond eller mörk? Ögonbrynen alltså…
   Jag fyller inte i mina, nått ”hårstrå” här och där fyller jag i ibland! Ska du göra hos gnails?

  1. Hej Camilla, se vad Emme skrev i kommentarsfältet…

  1. Det ÄR drömmen! Jag blir chockad varje gång jag ser benen och de är så släta.. Hårig som jag vanligtvis är 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..