VITARE TÄNDER PÅ 5 DAGAR?

Hej på er, 

I morse dundrade jag upp som ett skott av väckarklockan. Jag har inte ställt klockan på väldigt länge men i dag var det dags. Jag skulle till Hotel Diplomat tidigt på morgonen för en härligt pressfrukost med Colgate. Så nyfiken jag var på deras nya produkter som ska bleka tänderna, spännande!

Vass PR och Colgate bjöd på mackor, chiapudding, juice, smoothie och frukt. Det var så intressant att lyssna på det tandläkaren berättade om blekning. Colgates forskare sägs ha knäckt koden som stabiliserar väteperoxid i en tandkräm, därför ska den här tandkrämen verkligen fungera som blekning. Den ska, på bara 5 dagar, göra tänderna synligt vitare och efter 4-8 veckor ha tagit bort djupt liggande missfärgningar. Sen fick man med en tandborste med en whitening-pen som också innehåller de aktiva ingredienser som tandläkare använder vid blekning. Pennan har en applikator med en gel innehållande väteperoxid (som bleker) som man ska applicera på tänderna efter tandborstning morgon och kväll. Man ska få 3 nyanser vitare tänder på 3 veckor, let´s see…

Nu är jag så sugen på att prova det här så klart. Jag ska uppdatera er om det syns någon skillnad 🙂

 Corinnes tröja, Mini Rodini, min tröja Adidas 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..