CASTING OCH KISSPROBLEM

God kväll! 

I dag var jag på casting för en reklamfilm. C var med mig och tittade på från golvet. Det gick så där, det roliga är att man alltid vet exakt vad man ska göra när man går därifrån… To late! 

Sen hämtade jag Naomi, åt den där goda smoothiebowlen och åkte till doktorn med henne. Jag trodde att hon hade urinvägsinfektion eftersom hon hela tiden kissat på sig 5-6 gånger den senaste veckan. Det svider inte eller gör ont utan hon kissar ofta och överallt, suck! Någon som varit med om det här? Proverna visade ingenting så det var inte det jag trodde.

Sen mötte vi upp mannen på Urban deli för lite fredagsshopping, älskar att handla där. Sweetie är en ny frukt för mig, ska testa i morgon till frukost, spännande!! 

Hoppas ni får en mysig helg ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..