SMOOTHIEBOWL – TRENDIGT OCH GALET GOTT

Hej kära ni,

Vi ska till bvc med Naomi eftersom hon fått urinvägsinfektion stackarn så jag fixade mellanmål till oss eftersom hon inte hinner äta på förskolan. En smoothie bowl blev det. Ett just nu väldigt trendigt mellanmål eller frukost, med all rätt. Så otroligt smaskigt när man piffar den med alla möjliga toppingar. Man gör den som en smoothie men är lite försiktig med vätskan (mjölk, kokosvatten eller vad man använder) så konsistensen blir mer glassig och man kan äta med sked. En god, vacker vitaminbomb!
Jag tog 1 banan, 1 dadel, ett halvt päron, en halv avokado, 0,5 dl björnbär och ca 0,5 dl yoghurt. Variationen är oändlig!

bowl6
b
bowl

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..