MINI FASHIONISTA 

God morgon mina läsare, 

Hoppas helgen är härlig och söndagen blir topp! I går var vi i Mall of Scandinavia med väldigt många andra människor. Det är konstigt för i butikerna är det ganska lugnt med i restaurangerna och gångarna är det mycket folk. Alla strosar mest omkring. Tur för mig eftersom det var en del jag behövde köpa. 

Till Naomi köpte jag en del som hon behövde till dagis. sen köpte jag den härliga polotröjan och ett par andra tröjor från Zara, 79kr/st. De coola skorna hon har på sig köpte jag både till henne och till mig, från Zara oxkså 🙂 

I dag ska jag fixa min ögonfransar, äntligen det var innan Dubai jag gjorde dem så nu är alla borta.  

  1. Minna skriver:

    Men gud så sött! Älskar Ns kläder! Fina skor. Det ser ut som du har mini-fötter typ strl 36! Grattis!! 🙂

    1. Neeeej jag har så långa och fula fötter, 39-40 allt beror på den extremt långa stortån annars hade jag nog varit en 38:a haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..