SKRIKFEST PÅ GRUND AV TÄNDERNA

Hej vänner, 

Vilket väder! Jag försökte fota lite på förmiddagen och skulle visa er mitt ”marmorbord” som jag gjorde till tjejernas rum men vädret gör det nästan omöjligt att få till fina bilder. I vanliga fall är min lägenhet ljus men i dag är det ett grått mörkt tjockt moln över Stockholm.

I går i mitt inlägg skrev jag om C som var så gnällig och jobbig, tack för era kommentarer. Tänder verkar vara anledningen. På kvällen sen vid 22 fick hon ett utbrott utan dess lika. Hon skrek och skrek, kunde inte ta nappen, flaskan eller bröstet. Hon bara höll på med tungan och blev ledsen när jag försökte med alla medel. Jag gav henne alvedon och smörjde öven med flytande alvedon på tandköttet för att bedöva (ett bra tips). Till slut lugnade hon ner sig men hade svårt att komma till ro eftersom hon inte kunde ta napp eller amma. Hon sov som en stock sen, vaknade till en gång och ammade lite men somnade snabbt om. Jag tyckte så synd om henne. Kunde inte sluta tänka på hur många barn där ute i världen som känner smärta utan att kunna få hjälp 🙁 vi är lyckligt lottade. När hon vaknade var hon glad och i dag har hon varit som vanligt.

go3
gos5

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..