FLOWER POWER

Todilo vänner, 

Först vill jag bara säga att när jag har tävlingar meddelar jag den personen direkt som vunnit, det är väl smidigast? Gör ett undantag nu, eftersom det har efterlysts. Så, underbara baby mässans biljetter vann Rosita T. (jag har kontaktat henne), grattis. Till er som missat det så är det Underbara Baby mässan här i Stockholm i mars. Läs mer i mitt inlägg HÄR

I dag var iväg med min vän och handlade blommor, mycket blommor blev det. Olivträd, Citrusträd, massor (!!) med tulpaner, körsbärskvistar och videkvistar. Vilket underbar hem jag ska få 🙂 Dock tycker jag att mina tulpaner slår ut lite väl snabbt, någon som är duktig på blommor och kan ge mig några tips?

12blom
11blom

Kofta, H&M // Väst, Wos 

blommm99
 

  1. Några tips snitta dem direkt, ställ dem i Kallt vatten, du kan till och med ha is i , låt dem inte stå för ljust, slår ut i solljus vilket gör att det blir sämre fortare. Låt plasten sitta kvar någon timme!:) lycka till! Kram Petra

    1. Åh tusen tack!!
      Jag ska kyla ner dem direkt 😉
      Ha en fin kväll! Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..