KVÄLLSPLANER UTAN BARN…

Hej på er, 
Äntligen fredag! Jag har väldigt mycket energi och kan inte komma i håg när jag kände mig lite bekymrad. Jag har inget att känna mig nere över men jag kanske håller på att bli sjuk. Vet inte..
Ja åt lunch med tre gamla kollegor i dag, det var mysigt i alla fall 🙂

Jag har dessutom en riktigt rolig fredag framför mig. Kanske är det denna kväll som oroar mig lite. Vi har lämnat bort C förut men inte så här många timmar. Jag ska först på tjejdrink hemma hos Michaela. Egentligen hade hon styrt upp världens härligaste kväll med middag på stan, men jag och min man ska på 18-års middag (!!) och fest hos en nära väns son. Jippie! Kommer känna mig så gammal 😉
Mamma och pappa ska ta tjejerna. Förhoppningsvis så kan jag lägga henne innan jag går eftersom hon är så mammig just nu. Hon släpper mig inte ur sikte, och gör hon det börjar hon gråta. Oftast sover hon men hon kan vakna till och vilja ha nappen osv så jag har laddat upp med nappar, välling, snuttis men det går nog bra. Jag vill bara njuta av att vara själv några timmar. Håll tummarna!


Jag ska fota massor i kväll, Kramar A

 

 

Nu ska jag njuta av mina favoritsnacks i soffan innan det är dags för total makeover..

 1. Elin skriver:

  Åh tack! Du skulle inte kunna länka till den hemsidan? 🙂

  1. Elin skriver:

   Till just den skjortan 🙂 har lite svårt att hitta just den.

    1. Elin skriver:

     Tusen tack för svar på alla mina frågor 🙂 Får jag också fråga vilken strl du tog? Tack för en jättebra blogg 😀

     1. Inga problem ☺️☺️ jag tog S den är väldigt stor.. Jag är annars en S/M
      Tusen tack ❤️❤️

 2. Elin skriver:

  Hej, får jag fråga varifrån din blåa jeansskjorta/klänning(?) från inlägget ”event med Anastasia beverly hills” är köpt? Var det länge sen? 🙂

  1. Hej! Den är ny och kommer från Zara 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..