TJEJDRINK OCH FEST! 

Hello vänner, 

I går var jag först på en drink hemma hos fina Forni, hon hade så så fint hemma. Hon hade gjort små snittar och godsaker. Sen dundrade det in tjejer. Underbart! Alla skulle vidare sen men jag skulle på 18 års fest på Un Poco.
 

 Sen, bom! Ringde min mamma och pappa som var barnvakt. C hade skrikit i en timma då. Jag fick sån ångest och åkte direkt hem för att lägga henne. 

Problemet i går var att hon alltid sover mellan 13-14.30 någongång men i går somnade hon bara kort mellan13-13.15 så hon somnade igen vid 17, för tidigt för att sova för natten men för sent för att ta en powernap. I vanliga fall somnar hon vid 19 som hade varit perfekt för då kunde jag lägga henne. Nej, det blev kaos. Mitt hjärta skrek och skrek. De försökte med allt men hon ville ha mamma 🙁 sen precis när jag klev in för dörren hade hon somnat. 

Då åkte jag ner till Un Poco för Emilians 18-års fest. Vi åt så underbar mat (!!) och drack fantastiska viner. Sen dansade vi hela kvällen. C sov när jag kom hem.. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..