ETT SVULLET ÖGA 

Hej på er, 

En dag till hemma. Jag tog en kaffe i vår(!)solen på balkongen när tjejerna sov, så underbart väder. Jag passade på att städa lite där ute också. Nu har jag varit inne i tre dagar och klättrar på väggarna. Städar, tvättar, piffar, nätshoppar, beställer mat, lagar mat, städar igen…haha. Längtar efter en promenad men jag har dessvärre ingen dubbelvagn. 

N är bättre, ingen feber idag men sover mycket så hon är inte helt hundra. Kanske kan gå till förskolan i morgon, vi får se. 

Jag däremot har fått en infektion i ögat. Jag har så ont när jag blinkar, tittar mot ljus. Sen kliar det aaaaaah! Jag blir tokig. Ögondroppar är beställda och handsprit är min bästa vän just nu. Mamma tycker jag ska gå till vårdcentralen men jag väntar. 

 

img_0130.jpg
Naomi vill bara ha pannkakor och smoothie, och vad gör man inte för dem när de är sjuka. 
img_0129.jpg
  Länge sen de sov siesta tillsammans ❤️
img_0104.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..